Elif Dönmez

Elif DÖNMEZ

1985 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise öğrenimini tamamladıktan sonra 2007 yılında GATA Hemşirelik Yüksekokulu’ndan mezun olmuştur.

ELİF DÖNMEZ, yüksek lisans eğitimini GATA Sağlık Bilimleri Enstitüsü Halk Sağlığı Hemşireliği Anabilim Dalında, doktora öğrenimini ise İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Halk Sağlığı Hemşireliği Anabilim Dalında tamamlamıştır.

2007-2011 yılları arasında GATA Eğitim ve Araştırma Hastanesinde acil servis, yoğun bakım, tıbbi onkoloji ve radyasyon onkolojisi ünitelerinde hemşire olarak görev yapmıştır. Kendisinin ulusal ve uluslararası düzeyde yayınlanmış birçok kitap bölümü ve makalesi bulunmaktadır. 2012-2013 yılları arası Bilim Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu’nda öğretim görevlisi, 2014-2018 yılları arasında Bahçeşehir Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümünde öğretim görevlisi, 2018 yılından itibaren ise Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Hemşirelik Fakültesi, Onkoloji Hemşireliği Anabilim Dalı’nda öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır.