3. Uluslararası - 21. Ulusal Halk Sağlığı Kongresi
Geleceği Birlikte Kurmak: Halk Sağlığında Çok Sektörlü Yaklaşım
Destekleyen Kuruluşlar

Hakan ÇETİN

Yeşilay Eğitim Müdürü

Uzman Psikolojik Danışman

23.10.1982 yılında İzmir’in Bergama ilçesinde doğmuştur. İlk ve ortaöğretimini Bergama’da tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünü 2003 yılında tamamlamış ardından da İstanbul Üniversitesi’nde “Üniversite Mezunu Yetişkinlerin Suçluluk ve Utanç Duyguları” konulu tezi ile yüksek lisans programını tamamlamıştır.

Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi, EMDR Eğitimi, EMDR G-Tep/R-Tep Protokolleri Eğitimi, Gestalt Terapi Eğitimi, Practicum Eğitimi, Beyin Antrenörlüğü, SL-II Çok Boyutlu Liderlik Eğitimi, Benötesi Psikoloji Eğitimi, Kariyer Danışmanlığı Eğitimi, Terapotik Kartlar Eğitimi, Psikososyal Müdahale Eğitimi, Koçluk Eğitimi, Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi, Anne-Baba Eğitimlerini almıştır. WISC-R, TYT gibi testlerin uygulayıcısıdır.

Psikolojik Danışmanlar Platformu, KAÇUV, EMDR Derneği, Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği gibi derneklerde üyelik ve gönüllü çalışmaları bulunmaktadır. Özel çalışma alanları; Bağımlılık, Maneviyat Psikolojisi, Travmalar, Beyin, Öfke ve Stresle Başaçıkma, Çatışma Yönetimi, Öğretim Yöntem ve Teknikleri, Kariyer Planlamadır.

Öğrencilik yıllarından itibaren birçok staj ve iş deneyimi olmuştur. Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde stajyer olarak, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda psikolojik danışman olarak, Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi Yurtlar Kurumu’nda eğitmen olarak, çeşitli özel kurum,  kuruluş ve dershanelerde eğitmen ve yönetici olarak görevler yapmıştır. Halen Yeşilay Genel Merkezde Eğitim Müdürlüğü görevini yürütmektedir.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.