Aysun Genç
Doç. Dr. Aysun Genç, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2002 yılında mezun oldu. 2002- 2004 yılları arasında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları kliniğinde araştırma görevlisi olarak çalışmıştır.
2005 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimine başlamış ve 2010 yılında Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon uzmanı olmuştur.
2010-2014 yılları arasında Ankara Yenimahalle Eğitim Araştırma Hastanesi’nde uzman hekim olarak çalışmış ve zorunlu devlet hizmeti yükümlülüğünü tamamlamıştır.
2014-2018 yılları arasında Ankara Üniversitesi Haymana Meslek Yüksekokulu Fizyoterapi Programı’nda Bölüm başkanı ve Yardımcı Doçent olarak çalışmış, bu süre içerisinde üniversite görevlendirmesi ile 2017 yılında Cleveland Klinik’te Romatoloji ve Rehabilitasyon Kliniklerinde gözlemci olarak bulunmuştur.
2018 yılında uzmanlık eğitimini tamamlamış olduğu Ankara Üniversitesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalında uzman hekim olarak tekrar çalışmaya başlamış ve 2020 yılında Doçent Doktor ünvanı almıştır. Halen Ankara Üniversitesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalında çalışmaya devam etmektedir.