Print

1972 yılında Merzifon’da doğdu.

İlk, orta ve Vezirköprü’de, lise öğrenimini Samsun Atatürk Sağlık Meslek Lisesinde tamamladı. 2003 yılında Ankara Gevher Nesibe Sağlık Eğitim Enstitüsü Radyoloji bölümünden mezun oldu. 2010 yılında Malatya İnönü Üniversitesi Sağlık Eğitimi bölümünde lisans tamamlama ve 2013 yılında Türk Hava Kurumu Üniversitesi İşletme Ana Bilim Dalında işletme yüksek lisans yaptı.

Kasım 1995 -2000 yılları arasında Vezirköprü Devlet Hastanesinde Radyoloji Teknisyeni olarak görev yaptı.

Askerlik görevini, Şubat 1997 - Temmuz 1998 yılları arasında Sarıkamış Asker Hastanesinde sıhhiye çavuş olarak tamamladı.

2000-2003 yılları arasında Ankara Gevher Nesibe Sağlık Eğitim Enstitüsünde eğitim gördü.

2004 – 2008 yılları arasında Çankırı Sağlık Meslek Lisesi, Kırıkkale, Delice Sağlık Meslek Lisesi, Kırıkkale Atatürk Sağlık Meslek Lisesi, Ankara Etimesgut Mustafa Kemal Sağlık Meslek Lisesinde Radyoloji Alanı öğretmeni olarak görev yaptı. 2008 yılı Nisan ayından itibaren Millî Eğitim Bakanlığı Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı (mülga) Radyoloji Alanı öğretim programı hazırlama ve modül yazım komisyonunda görevlendirildi. 2010 yılından itibaren Millî Eğitim Bakanlığı Sağlık İşleri Daire Başkanlığı (mülga), Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanlığı ve halen Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birim Daire Başkanlığında Sağlık Hizmetleri Birim Yetkilisi olarak okul sağlığı hizmetlerine yönelik çalışmalarını sürdürmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.