Print

Atatürk üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1992 yılında mezun oldu. Hakkari ili Yüksekova ilçesinde mecburi hizmetini tamamladıktan sonra Erzurum’ da pratisyen olarak çalıştıktan sonra 1996 yılında Atatürk üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başladığı uzmanlık eğitimini 2000 yılında tamamladı. Aynı yıl  Yrd. Doç. olarak başladığı Halk sağlığı anabilim dalında, 2014 yılında profesör ünvanı aldı.

2000- 2002 yılları arasında Atatürk üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalının Eğitim ve araştırma bölgesi olan Pasinler ilçesinde sağlık Grup Başkanı olarak görev yaptı. 2007-2017 yılları arasında Erzurum İl Sağlık Müdürlüğünü yürüttü. Bu dönemde Sağlık Bakanlığı’nın çeşitli bilimsel komitelerinde üye olarak görev yaptı. 2011 yıl Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları Organizasyonunda Türkiye Sağlık Komitesi başkanı olarak görev yaptı.

Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü yaptığı dönem de dahil olmak üzere Sağlık Yönetimi lisans ve lisansüstü dersleri verdi. Mevcut durumda Atatürk üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi tezsiz yüksek lisans programlarında İş sağlığı ve Güvenliği ile Sağlık Yönetimi dersleri anlatmaktadır. Yine HASUDER’in Halk Sağlığı asistanlarına yönelik düzenlemiş olduğu Sağlık Yönetimi uzaktan eğitim programında eğitici olarak görev yapmıştır. 2018 yılında Atatürk üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi için Halk Sağlığı AD’nın  tüm Öğretim üyelerince yazılan Halk sağlığı Kitabında Editörlük yapmıştır.

 Lisans ve lisansüstü derslerinde özellikle  Sağlık Yönetimi, Bağışıklama, Ana-Çocuk Sağlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği konularında dersler vermektedir.