1986 yılında Aydın ilinde doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Aydın'da tamamladı. 2004 yılında Aydın Fen Lisesi'nden, 2010 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi İngilizce Tıp bölümünden mezun oldu.

Mecburi hizmetini Gaziantep İlinin Oğuzeli İlçesi'nde pratisyen hekim olarak yaptı.

“Oğuzeli Merkez Aile Sağlığı Merkezine Kayıtlı 2014 Yılında Canlı Doğum Yapmış Annelerin Doğum Öncesi Bakım Hizmeti Alma Durumlarının Değerlendirilmesi” isimli tez ile 2015 yılında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Halk Sağlığı Uzmanlığını aldı.

Gaziantep Şahinbey Toplum Sağlığı Merkezinde uzmanlık mecburi hizmetini yaptı. Mecburi hizmeti sırasında vekaleten ve asaleten Gaziantep Şehitkamil Toplum Sağlığı Merkezi Başkanlığı'nı, asaleten Gaziantep Şahinbey Toplum Sağlığı Merkezi Başkanlığı görevini yürüttü. 14 Aralık 2017’den itibaren Gaziantep Oğuzeli İlçe Sağlık Müdürü olarak görev yapmaktadır. Ayrıca il bebek ölüm koordinatörlüğü görevi ve belli aralıklarla Suriye bölgesindeki sağlık tesislerinin denetimi görevini de yapmaktadır.

Sivil toplum kuruluşu faaliyetleri kapsamında da Halk Sağlığı Uzmanları Derneği’nin Sahada Çalışan Halk Sağlığı Uzmanları Çalışma Grubunun yürütücülüğünü ve sahadaki halk sağlığı uzmanlarının koordinasyonunu amaçlayan telegram grubunun moderatörlüğünü yapmaktadır.

Ulusal ve uluslararası nitelikte bilimsel makaleleri yayımlanmış olup, iyi derecede istatistik bilgisine sahiptir. 2013 YDS'de İngilizce kategorisinde 91.25 puanla, A seviyesinde İngilizce bilmektedir.

Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği ve Atatürk Üniversitesi Adalet bölümü mezunu olup, hali hazırda da Anadolu Üniversitesi Sağlık Yönetimi bölümünde ve Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde öğrenciliği devam etmektedir.

Sağlık Bakanlığı bünyesindeki eğitimlerden Birinci Basamak Sağlık Hizmeti Kronik Hastalık İzlemi Eğitici Eğitimi, Muhakkiklik Eğitimi, Tütün Bağımlılığı Tedavisi  Eğitimi, Bağımlılık ile Mücadele Eğitici Eğitimi ve Bulaşıcı Hastalıklarla Mücadele ve Erken Uyarı